Stil de Viata

De Expert News - 29-05-2024

Melinda French Gates, fosta soție a co-fondatorului Microsoft, Bill Gates, a anunțat că va dona un miliard de dolari persoanelor și organizațiilor care lucrează pentru cauza femeilor.

ACTUALITATESocietateStil de Viață

De Expert News - 27-05-2024

Lucrări de grafică, de design sau de sculptură, premiate în cadrul celei de-a lll-a ediții a concursului internaţional de creativitate, “Bauhaus 2024”.

ACTUALITATEEducațieStil de Viață

De Expert News - 07-05-2024

Peste 70.000 de turiști au ales litoralul pentru vacanța de 1 Mai și Paște. Mamaia, Costinești și Vama Veche au fost stațiunile cele mai aglomerate. Datele centralizate de Litoralulromanesc.ro arată că gradul mediu de ocupare al unităților hoteliere deschise în acest interval, adică aproximativ 150 de hoteluri, a depășit 50%.

ACTUALITATEStil de Viață

De Expert News - 09-02-2024

Fotografia cu ursul care merge la culcare pe un pat de gheață a câștigat premiul Wildlife Photographer of the Year. Poza a fost făcută de un fotograf amator britanic pe nume Nima Sarikhani. Pe lângă ursul polar, în fotografie se mai observă combinația de roz și albastru de pe cer. Sarikhani a făcut fotografia după trei zile în care a căutat urșii polari prin ceața densă din arhipelagul Svalbard din Norvegia.

ACTUALITATEStil de ViațăLumea noastră

De Expert News - 07-02-2024

În cazul unui divorț sau a unei despărțiri la o vârstă înaintată, femeile se confruntă cu dificultăți emoționale mai mari decât partenerii de sex masculin, conform unui studiu apărut în Journal of Epidemiology & Community Health. 

ACTUALITATEStil de ViațăInfo

De Oana Dințică - 05-02-2024

Iubitorii de călătorii au așteptat luna ianuarie, o luna deja cunoscută pentru ofertele la prețul biletelor. Cel mai ieftin bilet de avion a fost cumpărat cu 10 euro pentru un zbor din Londra către București, în timp ce pentru cel mai scump bilet s-a plătit suma de 2.508 euro pe ruta București- New York.

 

Stil de ViațăInfoACTUALITATE

De Expert News - 04-02-2024

“Stay At Home Girlfriend” sau #SAHGF, iubita care stă acasă, întreținută de partenerul său, a devenit o tendință pe rețelele de socializare. Realitatea este că ele, de fapt, fac publicitate pentru diferite obiecte și mărci cunoscute, ceea ce dovedește că au propriile venituri.

ACTUALITATEStil de ViațăLumea noastră

De Oana Dințică - 01-02-2024

Chiar dacă ziua de 24 februarie, Dragobetele, este considerată ziua îndrăgostiților la români, Valentine’s Day a câștigat teren în ultima perioadă. Îndrăgostiții se pregătesc din timp pentru a-și sărbători dragostea, cu cine în oraș, excursii sau cadouri.

ACTUALITATESocietateStil de Viață

De Expert News - 28-01-2024

Primul târg de nunți de anul acesta, Mariage Fest, a însemnat un adevărat maraton al prezentărilor de modă. Pentru cei care își pregătesc din timp cea mai frumoasă zi, târgurile de nunți reprezintă o oportunitate pentru a găsi inspirație și pentru a întâlni furnizori.

ACTUALITATESocietateStil de Viață

De Expert News - 27-01-2024

Peste 1.200 de căței au fost adoptați din adăposturile ASPA București în 2023. Anunțul a fost făcut pe Facebook de primarul Capitalei, Nicușor Dan.

ACTUALITATESocietateStil de Viață