Administratie

De Expert News - 09-05-224

Ce se întâmplă, la această oră, în spitalele din Ilfov? Care sunt proiectele din domeniul sănătății care merg mai departe, în județ? Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, a răspuns la întrebările venite din partea cetățenilor.

ACTUALITATESănătateAdministrație

De Expert News - 23-04-2024

Într-o perioadă cu foarte multe semne de întrebare în privința administrațiilor publice locale, primarul Sloboziei, Dragoș Soare, a venit să explice public situația mai multor domenii ce îi privesc în mod direct pe locuitorii orașului. 

ACTUALITATEPOLITICĂAdministrație

De Expert News - 15-04-2024

La Slobozia se caută noi strategii pentru furnizarea de servicii de calitate, la prețuri reduse pentru populație. Primăria Municipiului Slobozia a organizat o conferință pentru a discuta despre costurile apei furnizate locuitorilor acestui oraș. O problemă pentru care comunitatea așteaptă rezolvări, după ce în luna decembrie 2023, costurile apei furnizate de către operatorul regional de apă, Urban SA, au explodat generând nemulțumiri majore.

ACTUALITATEInfrastructurăAdministrație

De Expert News - 13-04-2024

Piața muncii are nevoie de tineri specialiști, spune Luminița Barcari, deputat și candidat PNL la Primăria Fetești. Într-un interviu pentru Expert News, Luminița Barcari subliniază importanța formării într-o meserie de viitor. 

ACTUALITATEEducațieAdministrație

De Expert News - 28-03-2024

Numărul tot mai mare de mașini din orașe determină administrațiile locale să ia măsuri, pe termen lung. Am mers la Slobozia, pentru a vedea ce soluții a găsit edilul Dragoș Soare.

ACTUALITATEInfrastructurăAdministrație

De Expert News - 10-04-2024

Potrivit primarului Sloboziei, Dragoș Soare, prin acest proiect mediul de afaceri va beneficia de resursă umană de calitate. Acesta a explicat, la semnarea contractului, că elevii vor avea laboratoare de ultimă generație, săli de clasă dotate cu echipamente IT, vor putea primi burse și consiliere.

ACTUALITATEEducațieAdministrație

De Expert News - 30-03-2024

Cea mai importantă investiție este cea în oameni. O spune primarul Municipiului Slobozia, Dragoș Soare, prezent în mijlocul elevilor de la Liceul tehnologic "Alexandru Ioan Cuza", chiar de ziua liceului. Acesta i-a felicitat pe membrii echipei de robotică, Tehrocuz, care adună premii în fiecare an. 

ACTUALITATEEducațieAdministrație

De Expert News - 26-03-2024

Dacă în jurul Bucureștiului, extinderea este clară iar nemulțumirile persistă, în județul Constanța există și soluții. Ne oprim în comuna Cumpăna, aflată la doar câțiva kilometri de Constanța, unde proiectele finalizate, precum și cele aflate în plină desfășurare stau mărturie pentru munca unui primar.

ACTUALITATESocietateAdministrație

De Expert News - 09-03-2024

Spectacol-cadou în Slobozia, la inițiativa autorităților locale. Primarul Municipiului Slobozia, Dragoș Soare, le-a oferit o surpriză doamnelor și domnișoarelor, în semn de mulțumire pentru grija și iubirea pe care le aduc femeile în viața noastră.

ACTUALITATEAdministrațieCultură

De Expert News - 08-02-2024

Peste 12.000 de perechi de ochelari, oferite gratuit în 2023, în județul Ilfov. Totul a fost posibil printr-o campanie unică la nivel național, “Ilfov, prin ochii tăi”.

ACTUALITATESănătateAdministrație