TERMENI SI CONDITII

Utilizarea serviciilor şi produselor oferite de WWW.EXPERTNEWS.RO se face cu acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos.

1. TERMENI GENERALI

 • Accesarea acestui site ori a oricărei părţi din acesta presupune acordul dumneavoastră, în calitate utililizator, cu privire la termenii şi condiţiile de mai jos. Prin continuarea utilizării site-ului, dumneavoastră, numit în continuare utilizator, vă daţi acordul tacit şi achiesaţi la totalitatea termenilor şi condiţiilor.
 • WWW.EXPERTNEWS.RO poate schimba în orice moment conţinutul site-ului, poate aduce modificări de structură, conţinut şi accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor pe site, fără un acord prealabil şi fără vreo notificare către utilizatori ori către terţe persoane.
 • WWW.EXPERTNEWS.RO poate limita accesul la site ori la anumite părţi din acesta. WWW.EXPERTNEWS.RO poate limita accesul anumitor IP-uri fără notificare şi angajarea vreunei răspunderi.
 • Accesul la conţinutul online al site-ului WWW.EXPERTNEWS.RO este liber.
 • WWW.EXPERTNEWS.RO îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile utilizării site-ului WWW.EXPERTNEWS.RO în orice moment, modificările fiind aplicabile începând cu data publicării lor pe site.

2. DREPTURI DE AUTOR

 • Toate informaţiile publicate pe site de către WWW.EXPERTNEWS.RO (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informaţii, fotografii, fişiere audio, bannere publicitare) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor, titulari ai drepturilor protejate de lege fiind WWW.EXPERTNEWS.RO  sau, după caz, furnizorii săi de informaţii.
 • Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului, cu excepţia afişării pe ecranul unui computer personal şi imprimarea sau descărcarea, în scop personal şi necomercial, a anumitor documente sau informaţii explicit desemnate în acest scop, cu condiţia păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate şi condiţiile de utilizare ale documentelor sau informaţiilor respective.


Site-urile web care preiau informaţii de pe site-ul  WWW.EXPERTNEWS.RO  vor cita sursa informaţiei cu link către site.

3. LIMITAREA RĂSPUNDERII

 • Datorită numărului mare de surse de obţinere a informaţiilor pot exista întârzieri, omisiuni sau inexactităţi în informaţiile şi în serviciile oferite de  WWW.EXPERTNEWS.RO
 • WWW.EXPERTNEWS.RO nu oferă garanţii privind acurateţea, succesiunea, integralitatea, integritatea, actualitatea sau potrivirea pentru un anume scop a informaţiilor oferite pe site.
 • WWW.EXPERTNEWS.RO nu răspunde pentru erorile, inexactităţile sau întârzierile în furnizarea conţinutului oferit de site şi nici pentru orice acţiune care se bazează pe acest conţinut. WWW.EXPERTNEWS.RO îşi declină orice responsabilitate privind garantarea acurateţii conţinutului site-ului sau a felului în care informaţia serveşte anumitor scopuri.
 • WWW.EXPERTNEWS.RO nu răspunde faţă de utilizatori şi nici faţă de terţi pentru eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea întregului ori a unei părţi din informaţiile publicate pe site.
 • Încălcarea termenilor şi a condiţiilor din prezentul document atrage răspunderea juridică a utilizatorilor, persoane fizice sau juridice, conform legislaţiei în vigoare.

4. PROTECŢIA DATELOR


Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor.

5. TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE A SECŢIUNII DE COMENTARII PE site-ul  WWW.EXPERTNEWS.RO

Utilizarea sau accesarea secţiunii de comentarii de pe site-ul WWW.EXPERTNEWS.RO reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile WWW.EXPERTNEWS.RO, inclusiv dreptul de a utiliza şi distribui conţinut / comentarii pe site-ul nostru web, servicii şi produse  WWW.EXPERTNEWS.RO
WWW.EXPERTNEWS.RO nu este responsabilă pentru declaraţiile sau opiniile exprimate de terţe persoane în secţiunea de Comentarii.
WWW.EXPERTNEWS.RO îşi rezervă dreptul să redacteze sau să şteargă ulterior oricare dintre comentariile înscrise în această secţiune, fără vreo notificare în prealabil, pentru:

 • Conţinut considerat abuziv, ameninţător, agresiv, hărţuitor sau care ar putea încălca drepturile altor persoane (drepturile garantate de Constituţia României).
 • Conţinut defăimător, jignitor, obscen, vulgar, care descrie sau instigă la acte de violenţă sau ilegale.
 • Conţinut prin care se exprimă ura faţă de alţii, prin care se instigă la discriminare de orice fel (referiri la religie, rasă/etnie, sex, naţionalitate sau convingeri politice).
 • Upload-ul, ataşarea sau distribuirea de fişiere care conţin software sau alte materiale protejate de legile referitoare la proprietatea intelectuală, atunci când utilizatorul respectiv nu deţine drepturile corespunzătoare.
 • Upload-ul, ataşarea sau distribuirea unor fişiere care conţin viruşi, a unor fişiere corupte sau alte tipuri similare de software.
 • Oferte sau solicitări comerciale, mesaje de e-mail nesolicitate (spam), cereri pentru donaţii sau publicitate fără acordul  WWW.EXPERTNEWS.RO