Vandalism în Galați. O stație smart de autobuz a fost spartă

De Expert News - 12-02-2024

“Cât rezistă o nouă stație de autobuz?” se întreabă autoritățile din Galați. O postare a Primăriei Municipiului Galați arată cum stația smart de la Potcoava de Aur a fost vandalizată de o persoană necunoscută.

Unitatea a fost montată în centrul orașului în urmă cu două luni. Polițiștii îl caută pe cel vinovat tot cu ajutorul tehnologiei moderne. Acesta a spart ecranul statiei pe care erau afișate mesaje și a rupt mai multe echipamente.

Agresorul este căutat de polițiști cu ajutorul imaginilor obținute de camerele de supraveghere din zonă. “Verificăm înregistrările camerelor de supraveghere pentru identificarea și sancționarea făptașului, însă răul a fost făcut. Nimeni nu poate păzi non-stop toate bunurile aflate pe domeniul public. Ține de fiecare dintre noi să le păstrăm. Fără bun simț și responsabilitate, nu putem avea orașul pe care ni-l dorim”, a precizat Primăria Galați.

Stația smart din orașul Galați este dotată cu Wi-Fi, camere de recunoaștere facială, display cu touch screen pentru călători, display pentru promovarea afacerilor locale și a evenimentelor organizate de Primăria Galați și sisteme de monitorizare a temperaturii, de producere a energiei și de încărcare a telefoanelor mobile.

Sursa foto

Primăria Municipiului Galați 

Nu pierdeți:

De Expert News - 17-06-2024

Tricolorii au făcut o națiune fericită! Echipa națională de fotbal a României a învins la Munchen reprezentativa Ucrainei, în primul meci de la Campionatul european de fotbal din Germania. Naționala a făcut un meci tactic perfect gândit de Edward Iordănescu și s-au impus cu 3-0.

ACTUALITATESport

De Expert News - 17-06-2024

Scopul Festivalului Gamophone este de a oferi participanților oportunitatea de a concura pentru promovarea artei în general, dar și pentru promovarea personală a fiecărui concurent. Acest festival aduce împreună artiști de renume și iubitori de muzică din întreaga țară pentru a celebra diversitatea și frumusețea sunetelor.

ACTUALITATECultură

De Expert News - 17-06-2024

Țările din G7 cer impunerea unui armistițiu global în timpul Jocurilor Olimpice. Competiția se va desfășura la Paris iar propunerea vine chiar de la statul francez. Solicitarea vizează toate conflictele în derulare în lume.

ACTUALITATEINTERNAȚIONALLumea noastră

De Expert News - 16-06-2024

Mii de femei au protestat în orașele braziliene, faţă de un proiect de lege aflat în Congresul conservator al Braziliei care ar echivala avorturile după 22 de săptămâni de sarcină cu omorul şi ar stabili sentinţe de şase până la 20 de ani de închisoare.

ACTUALITATEINTERNAȚIONALLumea noastră